Jedynym sposobem na to, by utrzymać się na rynku w dobie kryzysu, jest serwowanie klientom wysokiej jakości produktów i usług. W przypadku lodziarni lub innego lokalu gastronomicznego sprawa jest prosta – oprócz pasji, niezbędny jest odpowiedniej jakości sprzęt. To właśnie on zapewnia gościom najwyższy standard deseru.
Maszyna nablatowa do lodów włoskich Soft Twin Pump – specyfikacja
Niezwykle wydajna maszyna nablatowa do lodów włoskich Soft Twin Pump to propozycja zasilana 230 V. Mimo swoich niewielkich kształtów, działa ona z mocą porównywalną do swoich wolnostojących odpowiedników. Dzięki wzbogaceniu jej o bezobsługową przekładnię i intuicyjny system obsługi, maszyna jest niemal samowystarczalna. Pełną kontrolę zapewnia system sterująco-operujący. To on powiadamia o bieżących parametrach, takich jak temperatura mieszanki w cylindrach i pojemnikach na masę.
Maszyna nablatowa do lodów włoskich Soft Twin Pump posiada też wydajny układ chłodzenia, który idealnie schłodzi mieszankę. Jej idealna konsystencja zależy też od wielopoziomowego zakresu ustawienia twardości lodów. Wiele zalet ma też niezależny układ chłodniczy – to on podtrzymuje odpowiednią temperaturę w zbiornikach zarówno w trakcie pracy maszyny, jak i w trybie nocnym, co zapewnia jej świeżość na długi czas.
Maszyny do lodów włoskich Soft Twin Pump – co je łączy?
Maszyny do lodów włoskich łączą w sobie ponadprzeciętną jakość wraz z łatwością obsługi. Zostały stworzone do ciągłej, ciężkiej pracy – masz zatem pewność, że sprawdzą się zarówno w foodtrucku nad morzem, jak i w lokalu gastronomicznym w dowolnym mieście. Wydajna maszyna do lodów to ogromne wsparcie podczas sezonu letniego. Dzięki niej zyskujesz okazję do rozszerzenia oferty, oraz zaskoczenia swoich stałych klientów.
Nasze maszyny do lodów włoskich są również wyposażone w napowietrzające pompy zębate. To właśnie dzięki tej innowacji sprężone powietrze jest wtłaczane do mieszanki, w efekcie czego lody są napowietrzone aż do 80%. Co więcej, ich wybitna jakość to także zasługa wysokiej klasy stali nierdzewnej i stworzenia maszyny zgodnej z systemem HACCP. Ten skomplikowany proces, dążący do osiągnięcia doskonałego produktu, ma wiele zalet. Jedną z nich jest zachowanie powtarzalności dań. Dlatego też desery produkowane przez maszyny są zawsze bezpieczne i niezmiennie dobrze smakują. Zastosowanie solidnych świdrów o precyzyjnie wyprofilowanych nożach ślimakowych gwarantuje konsystencję, która nie raz zachwyci!
Maszyna do lodów włoskich – wynajem wart swojej ceny
Jeśli kupno maszyny jest dla Ciebie zbyt wielkim obciążeniem finansowym, być może istnieje sposób, by w Twoim lokalu jednak stanęła wybrana maszyna do lodów włoskich. Wynajem jest najlepszą opcją – zwłaszcza przez wzgląd na korzystne interwały okresowego wynajmu. Możesz zatem zainwestować w świetnej jakości maszynę również jedynie na sezon letni.
Jeśli jednak szukasz sposobu na wykupienie maszyny, ale masz ograniczone środki, mamy dla Ciebie usługę, na której zyskasz – nowa oferta kupna to propozycja, która na początek zakłada jedynie opłatę 23% VAT-u. W ciągu 12 miesięcy, gdy zanotujesz już zyski, możesz zapłacić resztę – bez dodatkowych opłat i kosztów. Sprawdź naszą ofertę i pracuj na pełnych obrotach nawet w godzinach szczytu!