Desery na wynos? To możliwe!

Desery na wynos? To możliwe!

Choć na świecie nadal panuje pandemia, wielu przedsiębiorców stara się o to, by w tym trudnym czasie zachować płynność finansową. Dotyczy to zwłaszcza branży gastronomicznej – wiele restauracji i kawiarni nie poddaje się i uruchamia opcję dowozu czy też wydaje dania na wynos. Odpowiednie przygotowanie i jednorazowe opakowania umożliwiają zabranie na wynos nawet deseru.Zimowe shake’i Wiele osób rezygnuje z konsumpcji zimnych napojów czy deserów ze względu na... Więcej
Szampański sylwester - jak sprawnie zorganizować szwedzki stół?

Szampański sylwester – jak sprawnie zorganizować szwedzki stół?

W tym roku z szampańskiego sylwestra w klubie czy restauracji trzeba będzie zrezygnować. Warto zatem już zacząć planować zorganizowanie domówki w niewielkim gronie. Bezpieczna impreza nie oznacza nudy - postaw na dobre jedzenie, lubianą przez każdego muzykę i ciekawe rozrywki, które umilą świętowanie. Jeżeli chcesz miło zaskoczyć swoich gości, postaw na szwedzki stół wypełniony wytrwanymi przekąskami lub słodkościami.Ciepłe i zimne przekąski Planując imprezę... Więcej
Przygotuj się na ponowne otwarcie kawiarni – o czym pamiętać

Przygotuj się na ponowne otwarcie kawiarni – o czym pamiętać

Pandemia w zawrotnym tempie opanowała cały świat. Jej skutkiem ubocznym są straty finansowe wielu firm, w tym tych z branży gastronomicznej. Stopniowe znoszenie nałożonych obostrzeń napawało nadzieją, jednak druga fala uderzyła ze wzmożoną siłą. Prawdopodobnie już niedługo dojdzie do ponownego otwarcia lokali gastronomicznych, co z pewnością ucieszy nie tylko właścicieli i pracowników, ale także klientów. Jak odpowiednio się do tego przygotować i jak wyróżnić się... Więcej

Wybierz maszyny do lodów polskiego producenta z profesjonalnym serwisem, gwarancją oraz bezpłatnym szkoleniem z obsługi! Wybierając Liron Polska, wybierasz solidny fundament Twojego biznesu.